Novosti

UZOR uručio Dječje priručnike za održivi razvoj u sedam općinskih vrtića30.5.2017.


U tjednu od 22. do 26. svibnja voditeljica programa UZOR-a HRVATSKE Sonja Hlebar uručila je Dječje priručnike za održivi razvoj – Prepoznavanje i razvrstavanje otpada za svu djecu, njih ukupno dvjestotinjak, u sedam općinskih vrtića: DV „Iskrica“ Đelekovec, DV „Ivančica“ Koprivnički Ivanec, DV „Lastavica“ Peteranec, DV „Potočnica“ Sigetec, DV „Leptirić“ Hlebine, DV „Zvončić“ Gola i DV „Zvončica“ Gola.

Novim Dječjim priručnikom UZOR želi još više doprinijeti odgoju i obrazovanju djece za održivi razvoj u Republici Hrvatskoj, ali i u drugim zemljama, a kako bi djeca u svakoj prilici znala prepoznavati i razvrstavati otpad, potrebno ih je odgajati i obrazovati od najranije dobi te poticati na željeno ponašanje, na njima zanimljiv način.

Vodstvo tvrtke Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. prepoznalo je ovo originalno rješenje iz civilnog sektora te je odlučilo podržati odgoj i obrazovanje djece za održivi razvoj na temu prepoznavanja i razvrstavanja otpada u dječjim vrtićima s područja jedinica lokalne samouprave u kojima Piškornica ima koncesije za sakupljanje otpada. Dječji priručnik za održivi razvoj namijenjen je djeci predškolske (od prvih koraka) i školske dobi (do 4. razreda osnovne škole), a cilj je svako dijete te dobi dobije svoj besplatan primjerak.


Izvor: UZOR RHObjavljeno: 30.5.2017.


 • Posljednje obavijesti


  OBAVIJEST O PROMJENI POSLOVNE ADRESE

  OBAVIJEST O PROMJENI POSLOVNE ADRESE

  OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE PRAZNIKA 1. MAJ

  OBAVIJEST O PROVOĐENJU ZAJEDNIČKE AKCIJE ...

  PORTAL ZA SPRJEČAVANJE NASTANKA OTPADA
  SVE OBAVIJESTI
  RCGO Piškornica - prezentacija


  Posljednje novosti

  Iz kalendara događaja

  Trenutno nema događaja.
  SVI DOGAĐAJI